LED-skärmar LEDskin från beMatrix

Jättestor bildskärm byggd med LEDskin-moduler.

Vill du bygga en 300 kvadratmeter stor LED-skärm?  Behöver du ett innertak som du kan visa videografik på? Ska du bygga en mässmonter som kan skifta färg? Du behöver LEDskin® från beMatrix! Här kan du hyra dem!

beMatrix LEDskin® är ett system där du bygger upp stora skärmlösningar av moduler. Grunden i systemet är kvadratiska LED-paneler i storleken 50×50 cm. Sen kombinerar du dem med hörnpaneler eller in- och utvändiga mjuka övergångar.

LEDskin® är en del av ett väl genomarbetat systemtänk hos beMatrix. Den belgiska firman hade i många år levererat lösningar för mässmontrar och skyltning när de 2017 presenterade LEDskin®. Succé direkt och videografik blev en väl integrerad del av monterdesignarbetet. Produkten blev så bra att den nu används utanför mässvärlden, till exempel som butiksdisplayer, konstinstallationer  och bakgrundsskärmar i TV-studios. LEDskin® är helt integrerad med beMatrix modulära ramsystem b6 vilket gör att monteringen går snabbt och enkelt. Detta gör också att LEDskin® sömlöst kan integreras i större och mer komplexa konstruktioner. Det gör LED-panelerna perfekta till alla typer av jobb — från rena visningsskärmar till komplicerade tredimensionella monterkonstruktioner och showeffekter. Våra LEDskin® har en pixelpitch på 2,5 millimeter vilket garanterar en optimal upplösning och ett fantastiskt resultat.

Så hyr du LEDskin® skärmlösningar

Kontakta Per på per@scenteknik.se eller 0708-338 338 med dina önskemål så fixar vi en offert till dig.

I och med att beMatrix har sitt grund i monterbygge är även LEDskin® väldigt snabbjobbat, enkelt och flexibelt. 
När beMatrix LEDskin® presenterades 2017 fick den det prestigefyllda Red Dot Design Award.
Med LEDskin kan du bygga LED-väggar i nästan vilken form du vill och nästan hur stora som helst.

Med Perfect Corner är 360 graders exponering inga problem.

Det tekniska

  • Modulstorlek: 50×50 cm
  • Pixel pitch: 2,5 mm
  • Pixeldensitet: 149 844 pixlar/m2
  • Vyvinkel: 110/110
  • Ljusstyrka: 1200 nits
  • Maxeffekt: 400W / m2
  • Plattform: Novastar

Mer detaljer finns i beMatrix broschyr om LEDskin® (PDF, 6mb).