Studios

Stockholm - Scenteknik Studio M5

Studion ligger i Kistamässans lokaler. Här har man ett fantastiskt läge mellan Stockholm och Arlanda. Man tar sig enkelt hit med tunnelbana, pendeltåg, bil eller buss. Med tåget tar det 12 minuter från Stockholm Central och från Arlanda flygplats tar det 20 minuter.Från Stockholms central tar resan med pendeltåg 18 minuter och med tunnelbanans blå linje tar det ca 20 minuter. Kistamässan ligger i direkt anslutning till E4 och E18 och det finns gott om parkeringsplatser för smidig transport från hela Sverige. I anslutning till studion finns ytterligare ett 10-tal konferensrum, talarlounge och 9 000kvm mässhall att tillgå.

Studion består av två spelytor. Presentationsytan har en skärm för visning av grafiskt material samt ståbord och barstolar. Den andra spelytan är upphöjd och kan nyttjas till paneldiskussioner eller liveframträdanden och ramas in av dekorledskärm. I studion finns det plats för en mindre publik om cirka 10 personer. Den grafiska profilen i studion är enkel att ändra då alla dekorprodukter består av antingen LED-armaturer eller LED-skärmar som kan visas med era profilfärger eller ert grafiska manér.

 

Uppsala - Academia Streamcenter

I en tid när de fysiska rummen inte längre är tillgängliga öppnas möjligheter att skapa de digitala. Vår studio är fullt utrustad för att genomföra videokonferenser och streamingevent, Webbinar och vanlig konferensverksamhet. Perfekt för årsmöten på distans, kvartalsrapporter, produktpresentationer och presskonferenser. I studion finns två kameror, ljud, ljus samt en högupplöst LED-skärm som mäter 2x 3.5m. Möjlighet till egen branding finns, men ett neutralt manér ingår. Studion är byggd på Elite Hotel Academia i Uppsala som ligger i toppläge precis intill Uppsala Centralstation och busscentral - mitt i stan!

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill lägga en bokning.

Markus Ettemo
070-833 83 37
markus@scenteknik.se